Despre noi

Incepand din 2004, SIMETRIC are ca obiect de activitate proiectarea, executia si montarea tamplariei PVC cu geam termoizolant.

Dorim sa oferim produse si servicii de calitate motiv pentru care am contractat cei mai mari producatori de materii prime din domeniu:

  • Rehau
  • Siegenia
  • Saint Gobain
  • G-U
  • Pilkington

Avand echipamente de ultima generatie si un personal calificat asiguram o calitate deosebita a lucrarilor. Fie ca este vorba despre inlocuirea unei singure ferestre sau despre echiparea unui intreg bloc, tratam clientii nostrii cu aceeasi seriozitate si respect.

Acoperim intreaga tara si oferim produse intr-o varietate variete de stiluri moderne si traditionale, care satisfac cerintele clientilor in ceea ce priveste siguranta, securitatea si eficienta energetica.

Domeniul nostru de activitate cuprinde de asemenea, producerea si montarea plaselor de insecte de tip balama sau rulou, comercializarea si montarea pervazelor de interior (PVC) si exterior (aluminiu), a rulourilor suprapuse si aplicate pe tamplarie, a jaluzelelor verticale din material textile si a celor orizontale din aluminiu.

   
 
Oferta!
SIMETRIC - Tamplarie REHAU SIMETRIC - Sticlarie SAINT GOBAIN SIMETRIC - Feronerie SAINT GOBAIN SIMETRIC - Feronerie G-U SIMETRIC - Sticlarie PILKINGTON
 
 
Copyright © Simetric Serv Prod 2008. Toate drepturile rezervate                    webdesign by webdesign by CEDEXX Services