JALUZELE VERTICALE

Jaluzele verticaleJaluzelele verticale sunt realizate din materiale textile in combinatie cu proportii variabile de rasina ceea ce confera calitati antistatice si sunt apreciate de clientii nostri datorita calitatii deosebite a materialelor si a culorilor. Materialele folosite sunt din Belgia, Italia, Polonia.

Materialele provenind din Belgia (Aquamarine, Diamant, Kaarat Kross, Caracter, Marquise) au un mare avantaj si anume ca firul materialului este vopsit inainte de de tesere, ceea ce ii confera o rezistenta foarte mare la decolorare.

Atunci cand sunt inchise, jaluzelele textile asigura intimitate si protectie solara, permitand in acelasi timp patrunderea luminii naturale in incapere.

JALUZELE ORIZONTALE

Jaluzele orizontale din aluminiuJaluzele orizontale

Simplu de utilizat, jaluzelele orizontale sunt produse clasice, ideale pentru filtrarea sau stoparea accesului luminii in incapere. De asemenea, sunt foarte usor de manevrat pentru a permite accesul total sau partial al luminii soarelui in spatial de locuit sau de lucru.
Usor de montat si de intretinut, jaluzele orizontale reprezinta o solutie foarte potrivita atat pentru casa cat si pentru birou.

Jaluzelele orizontale de aluminiu sunt recomandate in special pentru bucatarii si balcoane, acolo unde exista umezeala ridicata sau un spatiu limitat.

Jaluzelele orizontale din aluminiu,cu lamele de 16 mm sau 25 mm, sunt disponibile intr-o varietate de peste 50 de culori si au avantajul ca pot fi fixate si intre baghetele tamplariei, pe geam. Acesta inseamna ca atunci cand geamul este oscilobatant, jaluzeaua orizontala ramane fixata pe geam.

Jaluzelele orizontale permit vederea in exterior chiar si atunci cand sunt inchise. Se curata foarte usor de praf cu o carpa uscata.

 

   
 
Oferta!
SIMETRIC - Tamplarie REHAU SIMETRIC - Sticlarie SAINT GOBAIN SIMETRIC - Feronerie SAINT GOBAIN SIMETRIC - Feronerie G-U SIMETRIC - Sticlarie PILKINGTON
 
 
Copyright © Simetric Serv Prod 2008. Toate drepturile rezervate                    webdesign by webdesign by CEDEXX Services