PERVAZE PENTRU FERESTRE

Pervaze pentru ferestre

Pe langa nivelul estetic, pervazele detin si o importanta coordonata functionala, protejand imobilul respectiv. De altfel utilizarea pervazelor exterioare de ferestre constituie una dintre metodele eficiente si ieftine in protectia fatadelor la infiltratii.

De asemenea, elementul stilistic pe care il aduc pervazele se manifesta atat in exterior, cat si in interior. Sa nu uitam ca aceste accesorii ale sistemelor de tamplarie sunt serios luate in considerare de catre designerii de interioare, acestia integrandu-le in proiectele lor, iar in functie de latime pot fi folosite ca si suport pentru o serie de obiecte ce vor crea un ambient placut.

Pervazul de fereastra completeaza cu succes tamplaria moderna (indiferent de tipul profilului folosit - aluminiu, PVC, lemn stratificat) cu geam termopan, prin rezistenta (fara intretinere) in timp, dar si prin design.     
 
 
Oferta!
Oferta PVC - 10% REDUCERE!
SIMETRIC - Tamplarie REHAU SIMETRIC - Sticlarie SAINT GOBAIN SIMETRIC - Feronerie SAINT GOBAIN SIMETRIC - Feronerie G-U SIMETRIC - Sticlarie PILKINGTON
 
 
Copyright © Simetric Serv Prod 2008. Toate drepturile rezervate                    webdesign by webdesign by CEDEXX Services