RULOURI EXTERIOARE

Descriere

Rulouri exterioareAlese in special pentru atributele lor, dar si pentru aspectul estetic deosebit, rulourile exterioare sunt rezistente la actiunea prelungita a soarelui si factorilor de mediu, evitand pagubele ce ar putea fi produse de furtuni sau de vanturi puternice. De asemenea, acestea protejeaza impotriva efractiei, ele putand fi dotate cu accesorii de siguranta care sa nu permita deloc ridicarea lor din exterior si permit o buna izolare termica si fonica, asigurand o noapte lipsita de zgomot si pastrand intunericul in incapere pe perioada somnului.

Daca luam in considerare aspectul financiar, rulourile permit economisirea unui procent din cheltuielile pentru energie, aducand in locuinta un plus de temperatura intre doua si patru grade pe timp rece sau mentinerea unei temperaturi mai scazute in zilele calduroase.

Lamelele rulourilor pot fi realizate din aluminiu si PVC. Se recomanda alegerea celor din aluminiu, atat datorita rezistentei in timp, cat si faptului ca pot fi executate in dimensiuni mai mari fata de cele din PVC.

Rulourile pot fi montate odata cu tamplaria (rulouri suprapuse) sau dupa aplicarea tamplariei (rulouri aplicate). Caseta si lamelele pot fi confectionate din aluminiu sau PVC. Culorile disponibile in permanenta pe stoc sunt alb, maro si imitatie de lemn (pentru rulourile din aluminiu). La comanda, putem realiza rulouri in culorile solicitate de Dumneavoastra.

Variantele de actionare ale rulourilor exterioare pot fi: manuala (cu panglica, snur, manivela si arc) si automata (cu intrerupator aplicat sau ingropat, cu telecomanda, cu intrerupator cu cheie).

   
 
Oferta!
SIMETRIC - Tamplarie REHAU SIMETRIC - Sticlarie SAINT GOBAIN SIMETRIC - Feronerie SAINT GOBAIN SIMETRIC - Feronerie G-U SIMETRIC - Sticlarie PILKINGTON
 
 
Copyright © Simetric Serv Prod 2008. Toate drepturile rezervate
webdesign by webdesign by CEDEXX Services